siir__tadinda SiirTadinda
22 Mayıs, 2012, 15:05:53 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Arkadaşlar Sitemize Seo Eklentisi Kurulmuştur. Bunun faydası Google'de Ön Sıralara Çıkmamızı sağlayacaktır. Adres çubuğunda eskiden linklere tıkladığınızda siirtadinda.com/forum/index.php?topic=xx şeklinde gözüküyordu şimdi ise siirtadinda.com/forum/konu-basligi şeklinde gözükmektedir. Hayırlı Olsun {$default_smiley_smiley}

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: RADYOYA GİREMİYORUZ  (Okunma Sayısı 2798 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
beyazdus_tr
Full Member

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 03 Mart, 2012, 23:03:25 »

Selam,herkese iyi geceler.Her defasında ha açılmıştır,inşallah açılmıştır umuduyla girdiğim sitede,yine hayal kırıklığı yine hüsran.!!...
Arkadaşlar,yönetici konumundaki sayın adminler size sesleniyorum.Yıllardır sitenizin ve netlogtaki forumlarınızın bir üyesi olarak neden hala dj arkadaş yokluğu çekiyorsunuz anlayamadım?!Şayet sizlere dolayısıyla siteye yardımı olacaksa bol bol vakti olan biri olarak tecrübem olmamasına rağmen dj lik yapmaya gönüllüyüm.Herkesi saygıyla ve sevgiyle Selamlıyorum ,
Bilgilerinize
...MaSaL...
Administrator

Çevrimdışı Çevrimdışı

Sen solumda kara bir leke gibi durdukca. Bedenim

« Yanıtla #6 : 10 Ocak, 2012, 11:01:08 »

erdinç abinin vefatından sonra siteyle kim ilgileniyor benimle bağlantı kursun radyoyu tekrar açalım sil baştan kurabilirim radyoyu

RADYOMUZUN  TEKRAR  AKTİF OLMASİ BAYA HOS OLUR DU  SUAN KAPALİ OLMASİNİN SEBEBİ DAHA ÖNCE RADYOMUZDA DJ LİK YAPAN ARKADAŞLARİMİZİN BİR COĞU REAL HAYATLARİNDAKİ ÖZEL  BAZİ SEBEBLERDEN DOLAYİ YAYİN ALAMASİNDANDİR RADYONUN TEKRAR KURULMASİDAN ZİYADE  YAYİN ALACAK DJ ARKADAŞLARA İHTİYACİMİZ VAR EGER BİZE BU KONDA DESTK OLABİLECEKSENİZ EN GUZEL YARDİMİ YAPMİŞ OLURSUNUZ ...RADYO YETKİLİMİZ GunesinGozu  ARKADAŞİMİZDİR SİZİNLE MUTLAKA  BU KONUDA İRTİBATA GEÇİLECEKTİR.

Bilinmezlerde kaybolmusum.Etrafim sessiz kulağim sanki sağır. Duymuyorum, içime kapanmışım sadece KALBİMİN atışlari.Duyuyorum, hissediyorum savaşim KENDİMLE savaşim SEVGİMLE savaşim "O"NLA...BİLİNMİYENİMLE...

PaYLaŞıMLaR öDüLLeNDiRiLDikCe CoGaLıR ŞuaNVeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR
GaLaKSoN
yeni üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 09 Ocak, 2012, 23:01:48 »

erdinç abinin vefatından sonra siteyle kim ilgileniyor benimle bağlantı kursun radyoyu tekrar açalım sil baştan kurabilirim radyoyu
GunesinGozu
Global Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

İNANÇ VE SEVGİYLE....

« Yanıtla #4 : 05 Aralık, 2011, 14:12:45 »

sevdam nerelerdesiniz yaf bende soru gibi radyoya giremiyorum neden acaba sitede radyo linki yokmu acaba
RADYO ŞU ANDA KAPALI FAKAT TEKRAR FAALİYETE GEÇİCEK İNŞALLAH YAKINDA..

GERİ DÖNMEK İSTEYENİN
GEÇMEMESİ GEREKEN BÖLGESİNE
AYAK BASTIM HAYATIN..

dante(ilahi komedya)
Hayâl_et
yeni üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 05 Aralık, 2011, 13:12:52 »

sevdam nerelerdesiniz yaf bende soru gibi radyoya giremiyorum neden acaba sitede radyo linki yokmu acaba
SEVDA-CRAZY-WOMAN
Global Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

ÖYLE BİR ANDA GEL Kİ VAZGEÇMEK MÜMKÜN OLMASIN

Site
« Yanıtla #2 : 23 Şubat, 2011, 14:02:00 »

karagoz le hacivat  kiki hihi

*** PaYLaSıMLaR öDüLLeNDiRiLDik Ce CoGaLıR *** SuaN VeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL *** SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR ***.
romantik
Jr. Member
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 18 Şubat, 2011, 20:02:52 »

Soruuuuuuuu sen giremiyorsun diye herkesi bir tutmaaaa.ben 7.seferde bal gibide girdimmmmm
 sunabak
SORUVECEVAP
Full Member

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 18 Şubat, 2011, 20:02:55 »

Kankilerrrr kim DJ ise yayinina giremiyoruz.PC si galiba bizi kabul etmiyor {$default_sad_smiley} security
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!