sevgi kaya
EDİTÖR

nereye baksam yoksun...seni çığlığımda unuttum..
|
 |
« Yanıtla #22 : 11 Ağustos, 2010, 10:08:13 » |
|
merhaba.. yine geldim görüyor musun...hergün geliyor bazen sessizce gidiyorum sana söyleyeceklerimde çok öfke birikince...beni anlasan bile kırılacakmışsın, üzülecekmişsin gibi geliyor bana..ki ben sana zaten her gün yazıyorum...sadece seninle konuşmak istediğimde sesin çağırıyor beni buraya.. ve her gelişimde görüyorum ki nasıl çok, nasıl güzel seviliyorsun..ve ben böyle bir insana "dostum" demekten bir kez daha gurur duyuyorum...yeni yeni gelenler, gelip gidiyor olanlar, hep buralı olanlar..yani yani Erdinç selam verdiğin herkes sana bişiler yazma arzusu içinde özlemle.... uzat kulağını...sana bişi demeliyim...gülme Erdinç...kıskandım işteeee..Şaka şaka...sen ne kadar çok kişi tarafından ve ne kadar çok sevilirsen o kadar büyür sana olan dostluk sevgimde... dostum olduğun için teşekkürler...yanımda olduğun için de...gösteri yapmadan seni seven ve özleyenlerede teşekkürler... artık onlara emanetsin..sen biliyorsun ki ben hergün sana yazacak ve seninle konuşmak istediğimde de gönül sesimle sana selam vermek için buraya uğrayacağım...şahit arama sözlerime... özledim seni.....özledim dost...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Ağustos, 2010, 10:08:56 Gönderen: sevgi kaya »
|
|
"gerek yok büyütmeye...aklımın aldığı kadar sevdim seni..." bir deli'nin günlüğünden...
PaYLaŞıMLaR öDüLLeNDiRiLDikCe CoGaLıR Şu aN VeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR
|
|
|
u_mutlu_yum
Full Member

|
 |
« Yanıtla #21 : 08 Ağustos, 2010, 11:08:11 » |
|
SEVGİLİ ERDİNÇ BEYE ALLAH'TAN RAHMET,AİLESİNE VE TÜM SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*pelin_taşkan*
EDİTÖR

acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden
|
 |
« Yanıtla #20 : 07 Ağustos, 2010, 00:08:16 » |
|
BIRAKIPTA GİTMEK SANA YAKIŞMADI SEVGİLİ ERDİNÇ....NASIL İŞ BU BÖYLE BİRDENBİRE ÇEKİP GİTMEK? DAHA ÇOK ŞEYLER VARDI PAYLAŞACAK (( ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN ABİM EVLETLARINA VE TÜM SEVENLERİNE SABIRLAR DİLİYORUM... ELİFCİĞİM SENİNDE BAŞIN SAĞOLSUN ABLAM ARAMIZA HOŞ GELDİN....
|
|
|
|
|
|
EN GÜZEL SÖZ, HENÜZ SÖYLEMEMİŞ OLDUĞUM SÖZDÜR...
|
|
|
|
GunesinGozu
|
 |
« Yanıtla #19 : 06 Ağustos, 2010, 18:08:39 » |
|
sevgili güneş..söylediklerine hak veriyorum elbette..bu sadece Erdinç ile bir söyleşi...sanki gitmemiş gibi...şu an durum onun bende yarattığı psikoloji ve ben bunu onunla paylaşmayı arzuluyorum..yoksa..her zaman dimdik ayaktayım vesselam..hani bu görünmeyen yüzümü hep gördüğü için Erdinç..hani en zayıf zamanlarıma tanıklık ettiği için..o da biliyor ki kolu kırar yen içinde bırakır ve paşalar gibi gezerim...onun istediğinin de bu olduğunu biliyorum... onun emanetlerine gelince onlar Erdinç'ten şiir tadına emanetler..bunu hepimiz biliyoruz ve bunu artık o güzelliklerde bilmekte...babalarının ne kadar sevildiğine şahitler..kimlerle yarenlik ettiğine şahitler ve bunca sanal kalabalığın içinde nasıl reel izler bırakmış babaları, buna şahitler... onlara Allah'ım yardım etsin..Baba acısı ne demek çok iyi bilirim...çok sevdiklerimi kaybettim ben ölümle tanıştım derken...Erdinç'in bendeki yüzü bir başkaydı, bendeki duruşu..bu bana göre..tabi ki hepimiz için çok özel ve önemli bir insandı..elbetteki buradaki arkadaşlardan fazla üzülmüş olamam..onun gidişi bütün şiir tadını acıya boğdu...o kadar çok önemsediği ve onu önemseyen isim var ki bu sitede.. ben uzun uzun yoktum mesela netlog da ve burada..ama ne ben Erdinç'ten gittim ne de Erdinç benden..önemi bundandır...o hiç tutmasa da ben hep hissettim onun o dost sıcaklığını avuçlarımda ve yüreğimde.. soru ve ben...dağılmadık aslında...sadece onunla konuşmayı özledik...  sitedeki bütün arkadaşlar çok değerlidir benim için...eskilerden tutda yeni tanıştıklarıma kadar...burası benim evim gibidir..hani yaramaz çocuklar olur arasıra evini terkederler ya..ama yine soluğu evlerinde alırlar..öyle bişi..:)ben bu konuşmaları sıklıkla yaparım..Erdinç'in sesi birden vurur bana ve gelir sesine ses veririm...bunu kendim için yapıyorum sadece...insan öyle güzel dostlukları her zaman kuramıyor...herkesin bir acıyı kabulleniş şekli vardır...ve ben bu yüksek sesle düşünme işini sanırım sıkça yapacağım...rahatsızlık duyan arkadaşlar da olursa şimdiden özür diliyorum...ama bu da benim dilim...)) ve elbetteki bana her zaman yazabilirsin...bu beni bilakis çok sevindirir...bu site ve bünyesinde barındırdıkları Erdinç'in en yegane emanetidir bu saatten sonra.. bütün şiir tadında ailesine yeniden sabır diliyorum.. sevgili Güneş..iletişim için adresi bırakıyorum... sevgi.dilayla@hotmail.comhepimiz aynı hislerdeyiz, abimin dost dediği herkes muhteşem..çünkü kendisi muhteşem.. teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
GERİ DÖNMEK İSTEYENİN GEÇMEMESİ GEREKEN BÖLGESİNE AYAK BASTIM HAYATIN..
dante(ilahi komedya)
|
|
|
sevgi kaya
EDİTÖR

|
 |
« Yanıtla #18 : 06 Ağustos, 2010, 17:08:26 » |
|
sevgili güneş..söylediklerine hak veriyorum elbette..bu sadece Erdinç ile bir söyleşi...sanki gitmemiş gibi...şu an durum onun bende yarattığı psikoloji ve ben bunu onunla paylaşmayı arzuluyorum..yoksa..her zaman dimdik ayaktayım vesselam..hani bu görünmeyen yüzümü hep gördüğü için Erdinç..hani en zayıf zamanlarıma tanıklık ettiği için..o da biliyor ki kolu kırar yen içinde bırakır ve paşalar gibi gezerim...onun istediğinin de bu olduğunu biliyorum... onun emanetlerine gelince onlar Erdinç'ten şiir tadına emanetler..bunu hepimiz biliyoruz ve bunu artık o güzelliklerde bilmekte...babalarının ne kadar sevildiğine şahitler..kimlerle yarenlik ettiğine şahitler ve bunca sanal kalabalığın içinde nasıl reel izler bırakmış babaları, buna şahitler... onlara Allah'ım yardım etsin..Baba acısı ne demek çok iyi bilirim...çok sevdiklerimi kaybettim ben ölümle tanıştım derken...Erdinç'in bendeki yüzü bir başkaydı, bendeki duruşu..bu bana göre..tabi ki hepimiz için çok özel ve önemli bir insandı..elbetteki buradaki arkadaşlardan fazla üzülmüş olamam..onun gidişi bütün şiir tadını acıya boğdu...o kadar çok önemsediği ve onu önemseyen isim var ki bu sitede.. ben uzun uzun yoktum mesela netlog da ve burada..ama ne ben Erdinç'ten gittim ne de Erdinç benden..önemi bundandır...o hiç tutmasa da ben hep hissettim onun o dost sıcaklığını avuçlarımda ve yüreğimde.. soru ve ben...dağılmadık aslında...sadece onunla konuşmayı özledik...  sitedeki bütün arkadaşlar çok değerlidir benim için...eskilerden tutda yeni tanıştıklarıma kadar...burası benim evim gibidir..hani yaramaz çocuklar olur arasıra evini terkederler ya..ama yine soluğu evlerinde alırlar..öyle bişi..:)ben bu konuşmaları sıklıkla yaparım..Erdinç'in sesi birden vurur bana ve gelir sesine ses veririm...bunu kendim için yapıyorum sadece...insan öyle güzel dostlukları her zaman kuramıyor...herkesin bir acıyı kabulleniş şekli vardır...ve ben bu yüksek sesle düşünme işini sanırım sıkça yapacağım...rahatsızlık duyan arkadaşlar da olursa şimdiden özür diliyorum...ama bu da benim dilim...)) ve elbetteki bana her zaman yazabilirsin...bu beni bilakis çok sevindirir...bu site ve bünyesinde barındırdıkları Erdinç'in en yegane emanetidir bu saatten sonra.. bütün şiir tadında ailesine yeniden sabır diliyorum.. sevgili Güneş..iletişim için adresi bırakıyorum...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Ağustos, 2010, 09:08:41 Gönderen: sevgi kaya »
|
|
"gerek yok büyütmeye...aklımın aldığı kadar sevdim seni..." bir deli'nin günlüğünden...
PaYLaŞıMLaR öDüLLeNDiRiLDikCe CoGaLıR Şu aN VeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR
|
|
|
SORUVECEVAP
Full Member

|
 |
« Yanıtla #17 : 06 Ağustos, 2010, 15:08:26 » |
|
Sana benden baskaşı pisikologluk yapamaz hiç boşuna arama güneşim.Senin ilacın bende.Senin kafana arada sırada iki tane vuracaksın ilaç niyetine,bak bakalım birşeyciğin kalacakmı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GunesinGozu
|
 |
« Yanıtla #16 : 06 Ağustos, 2010, 14:08:15 » |
|
merhaba Erdinç...bak yine geldim...diyemediklerimle, özlediklerimle, seninle sohbete alışkın yanımla geldim...sen! kötü dağıttın beni..altüst ettin güvenimi...içimin sana ait yerinde tuhaf bir soğukluk..acaip bir boşluk...gittikçe büyüyor sanki...oysa ben bu acılara alışkınım..ölüm ilk kez yüzünü göstermiyor bana..ama sen ve sana ait o kadar yarım var ki...duruşunla tanışma, bir yerde oturup iki kadeh parlatma ve hayatı ti ye alma eylemleri yapacaktık hani..hani sen herşeye rağmen sırf benim elimi tutabilmek ve nasıl bu kadar dost olunabilir hissetmek için yanıma gelecektin...hani ben herşeye inat istanbul yapacaktım ...hatırlıyor musun.." cüssemden büyük yüreğim var..sen sakın korkma...istediğin kadar yaslanabilirsin arkandaki bu duvara "demiştin...neden yıktın.."dost" denilen kavramı seninle bir yerlere yeniden oturtmuştum ben... biliyorum..bana kızıyorsun...ama o kadar yazan ben...aklımı öyle dağıttın ki sana iki satır şiir bile düşemiyorum...belki de benden ilk beklediğin şeydi..olmadı be koca yürek...seni nasıl özleyeceğimi inan karıştırıyorum bazen..ve yazamıyorum.. senin sesin olmadan bu dünyanın anasını satmak zor olacak... "sen güçlü bir kadınsın..herşeyi başarırsın" diyordun..insanların zayıf noktaları varmış işte..bak hemen kırılıveriyor bindikleri dal... şimdi gidiyorum...yine geleceğim...uzat kulağını...sana son bişi demeliyim.. "çocukların seni senin sandığından da çok seviyormuş..diyordum da bana inanmıyordun...gördün mü koca adam...boşuna erken gittin...bu gidişi hep erken istemiştin ama çok erken oldu be adam, çok erken... duamdasın...
sevgli psikoloğumuz..sen bari yapma canımm.. abim yine aramızda, her zamankinden de fazla..yüreklerimize yerleşti artık..bunu hissediyor olmalısın..eli avcunun içinde..sana da sımsıkı sarılmış..bunca üzüntünün kaynağı başka tülü açıklanabilir mi.. ölüme yabancı değilim diyorsun ama galiba ilk defa çok sevdiğin birini kaybediyorsun..rabbim böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın derken hiç tahmin etmeyeceğim bir ortamda, sanal alemde yaşattı ama, iyi ki ben sizi tanımışım, iyi ki o yüce ruha abimm diyebilmişim.. siz bilmiyorsunuz, bi gün radyoda konuşuyorduk, sadece ikimiz vardık..ona bir abimin olmadığını ama olmasın isterdim felan dedim..bana dedi ki, ben varım..belki öz değil ama öz abin gibi görmeni isterim beni dedi..hani sanal alem, güven olmaz ama ben ona güvendim ve ona daima abim gözüyle baktım..öz abim olsa daha farklı davranmazdım sanırım.. senin yazdığın her şeyi ilgiyle takip ettim..sevgini gördüm ve sana daima çok büyük bir saygı duydum sevgi.. hepimiz aynı üzüntünün pençesindeyiz..burda bir soru bir de sen, ikiniz varsınız kendini tamamen koyuveren..ama şu an aramızda en güçlü görmek istediklerimiz de sizsiniz.. ya hadii, hep beraber ağlayalım, ağlama duvarına çevirelim siteyi..kızalım abime niye gittin diye, protesto edelim.. o da ben gitmedim ama siz görmek istemiyorsunuz diye boşuna çırpınıp dursun ve üzülsün.. bunu yapma sevgi..lütfen.. abim gitti ama en güzel emanetlerinden biri hemen geldi, bunun bir anlamı yok mu.. ben daima seninle konuşmak isterim, eğer sen de istersen...
|
|
|
|
|
|
dante(ilahi komedya)
|
|
|
sevgi kaya
EDİTÖR

|
 |
« Yanıtla #15 : 06 Ağustos, 2010, 12:08:19 » |
|
merhaba Erdinç...bak yine geldim...diyemediklerimle, özlediklerimle, seninle sohbete alışkın yanımla geldim...sen! kötü dağıttın beni..altüst ettin güvenimi...içimin sana ait yerinde tuhaf bir soğukluk..acaip bir boşluk...gittikçe büyüyor sanki...oysa ben bu acılara alışkınım..ölüm ilk kez yüzünü göstermiyor bana..ama sen ve sana ait o kadar yarım var ki...duruşunla tanışma, bir yerde oturup iki kadeh parlatma ve hayatı ti ye alma eylemleri yapacaktık hani..hani sen herşeye rağmen sırf benim elimi tutabilmek ve nasıl bu kadar dost olunabilir hissetmek için yanıma gelecektin...hani ben herşeye inat istanbul yapacaktım ...hatırlıyor musun.." cüssemden büyük yüreğim var..sen sakın korkma...istediğin kadar yaslanabilirsin arkandaki bu duvara "demiştin...neden yıktın.."dost" denilen kavramı seninle bir yerlere yeniden oturtmuştum ben... biliyorum..bana kızıyorsun...ama o kadar yazan ben...aklımı öyle dağıttın ki sana iki satır şiir bile düşemiyorum...belki de benden ilk beklediğin şeydi..olmadı be koca yürek...seni nasıl özleyeceğimi inan karıştırıyorum bazen..ve yazamıyorum.. senin sesin olmadan bu dünyanın anasını satmak zor olacak... "sen güçlü bir kadınsın..herşeyi başarırsın" diyordun..insanların zayıf noktaları varmış işte..bak hemen kırılıveriyor bindikleri dal... şimdi gidiyorum...yine geleceğim...uzat kulağını...sana son bişi demeliyim.. "çocukların seni senin sandığından da çok seviyormuş..diyordum da bana inanmıyordun...gördün mü koca adam...boşuna erken gittin...bu gidişi hep erken istemiştin ama çok erken oldu be adam, çok erken... duamdasın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SORUVECEVAP
Full Member

|
 |
« Yanıtla #14 : 05 Ağustos, 2010, 18:08:40 » |
|
Siteye her girdiğimde Erdinci online görmeye okadar alışmışımki gene online göreceğim ve çıldırdığıma hükmedeceğim diye alenen korkuyorum. Okadar özdeşleşmişki Erdincle şiirtadı, "erdincin siirtadi" olmuş belleklerimizde.Onsuz burada kalmakmı zor, yoksa onsuz buradan gitmekmi  .Kalsan her açıldığında sayfa onunla yaşayacaksın aynı duyguları.Ya gitsen......İşte ozamanda ona ihanet etmiş gibi hissedeceksin  . Ne zor bir ikilem insan için.Erdinc üzerimize bir yük yüklediki ne taşıyabilirsin ne indirebilirsin.Ne taşıyana sitem edebilirsin,ne indirene..... E be Erdinc öyle bir şaka yaptınki giderken elimizi kolumuzu bağladın.Varlığında sana kızıp gitmek nekadar kolaydı oysa.Sen bizi seyrederken,yada biz öyle hissederken nasıl olacak bu iş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi kaya
EDİTÖR

|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Ağustos, 2010, 13:08:18 » |
|
hani diyorum ki her gün buradaymışsın gibi...gelip bir iki kelam etsem seninle...sana şu an içimden o kadar kızıyorum ki..bunu sen anlayabilirsin ancak...sen en sıkkın anımda çalmadan daldığım kapı gibiydin..reelin sanalından sıyrılmak istediğim zamanlarda sanalda sırtımı dayadığım en reeldin..ne bileyim...işte öyle Erdinç..her gün gelsem ve bir iki söyleşsek yine seninle...sanırım biraz böyle olacak bu...oysa sana ait bir görüntü bile hatırlamam ben...hiç görmeden dostluğuna inandığım yegane adamdın vesselam...en çok neyi özleyeceğim biliyor musun...o ağırbaşlılığına yakıştıramayıp gülünce çocuklaştığın halleri..küçük şeylerdeki heyecanlarını... geleceğim ve her gün biraz biraz kızacağım sana...zamanı mıydı sanki...nasıl gereksiz gittin öyle... yine geleceğim güzel insan...yine geleceğim....sana hiç bunu bu kadar samimi söylemedim belkide... seni özleyeceğim koca adam...şimdi koca adam oldun işte...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GunesinGozu
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Ağustos, 2010, 11:08:25 » |
|
bri futbolcu varmış..çok kötü futbol oynarmış..oysa babası hep tribünlerden onu seyredermiş..
bir gün babası ömlüş ve olaydan sonraki ilk maçta bu futbolcu en güzel oynunu oynamış, rakibe goller atmış..
bunu görenler şaşırmış, neden demişler,
neden baban sağken ve hep senle geliyorken oynamadın da şimdi oynuyorsun..
demiş ki,
babam kördü, görmüyordu..
maçlarıma gelirdi ama hiç birini seyredemezdi..
şimdi ise o beni her yerde görüyor..
tüm maçlarımı babam için oynuyorum..
babam öldüğünde kardeşim anlatmıştı, bir avuntu yapıp tutunmuştum hikayeye..
ama içimin yangınını almadı hiç..
abim..onu hiç tanmadım ama, o benim abimdi..
çok seviyordum..ve bir gün mutlaka görecektim..
ama yok artık,
canım yanıyor..
çok üzgünüm..
şiir tadındanın onca başsağlığı bloglarından birinin onun için olacağını hiç düşünmedim..
daha bu sabah dedim, 1 saniye sonramızı bilmiyoruz diye ama,,
bu kadar acı bir habere hiç hazırlıklı deildim..
çok şey yazılabilir,
ama yazılan hiç bir şey abimi geri getirmez ki..
abimm..
o ölmeyecek..hiç..
http://tr.netlog.com/GunesinGozu/blog/blogid=14328351#blog
|
|
|
|
|
|
dante(ilahi komedya)
|
|
|
|
GunesinGozu
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Ağustos, 2010, 11:08:11 » |
|
Bu sabah Sevda arkadaşımdan aldığım haber karşısında şoke oldum ve inanamadım.inanmak istemedim..ve telefonumda kayıtlı numarasından aradım Erdinç kardeşimi.. kardeşi çetin bey çıktı ve acı haberi doğruladı.kalp krızi dedi...bu gün öğle namazına müte karacaahmette ebedi uykusuna başlayacak dedi. ve bir saat sonra tekrar aradı..mescit camiinde duası okunacak dedi..sevgili kardeşim cennet mekanın olsun keşke olmasaydı..ama kaçınılmaz olan bu ilk ve son hamle hepimizin başına er veya geç gelecek sana erken geldi ve erken ayrıldın...ama dularımda hep olacaksın allah taksiratını affetsin..allah seni bizlerle cennettinde buluştursun....özleyeceğim seni..
size bu vesileyle merhaba diyeceğimi de hiç düşünmezdim..bizler, hepimiz hala şoktayız, ben şaka dedim uzun zaman, kesin abim bi yerden çıkcak dedim..inanmak istemedim hiç..ama sizin bu sölzeiniz şaka olması ihtimalini tamamen yok ediyor.. hayatta her şeyin bir şekilde, hiç olmazsa avuntu bazında, bir çaresi var ama ölümün yok.. o bana şiirtadını verdi, ve burası benim sığınağım..abim şimdi her zamankinden daha fazla yanımızda, ne diyeceğimi bilemiyorum.. tek birldiğim, güçlü olmamız gerektiği, abim bunu çok isterdi çünkü.. başın sağolsun demeyeceğim hiç kimseye demedim ve bana denilmesini de istemiyorum..hiç kimse ölmedi, sadece abim ulaşamayacağımız kadar uzak bir yere gitti..ve bize her zamankinden daha fazla yakın..o daima şiir ve şarkılarımızı duymak isteyecektir..
|
|
|
|
|
|
dante(ilahi komedya)
|
|
|
|
X_SEVDA_X
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Ağustos, 2010, 12:08:33 » |
|
yaaaaaaaaaaaaaa abicim burdada herkes yazmış . ya ben şaka demelerini bekliyorum ya. ayy kaldıramayacagım koluma ağrı vurdu yazmakta zorlanıyorum.
o benim gerçek abimden öteydi. heryerde beni korur, sever sayardı. o çok güclü bir yüreğe sahipti. o benim abimdi ya. varlığında güven buluyordum. çok üzgünüm cook. abicim cennette kendini yalnız hissetme birgün bizde gelecegiz yanına. seni seviyorum abicim.. cennetin kapıları sana açık olsun. üzgünüm cokkk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEVDA-CRAZY-WOMAN
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Ağustos, 2010, 09:08:42 » |
|
Ölüm sana yakışmadı koca reis 
Vefat haberini aldığımdan beri içimde sessiz bir çığlık , yüreğinde susturamadığım bir haykırış !!!
Hafızamdaki tüm sözcükler kriz de , boğazım düğüm düğüm …
tek bildiğim !!!
Siir_tadinda ailesinin bir ferdi olarak seni, daima kalbimde yaşatacağım … Dualarım seninle , kabrin nur , ruhun şad , mekanın cennet olsun …
Cennet te PEYGAMBER EFENDİMİZİN komşusu olman dua ve dileklerimle … Rabbim taksiratını affeylesin inşallah , huzur içinde uyu SEVGİLİ ERDİNÇ … ALLAH ımın rahmet i ve selam ı üzerine olsun …
Bıraktığın boşluk asla doldurulamayacak 
Evlatları Elif e Şule ye Doğukan a ve Erdinç severlere Allah sabırlar versin , başınız sağ olsun çocuklar 
"İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN"
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Ağustos, 2010, 12:08:21 Gönderen: SEVDA-CRAZY-WOMAN »
|
|
 .
|
|
|
|
ASLAH
|
 |
« Yanıtla #8 : 04 Ağustos, 2010, 09:08:36 » |
|
Bu sabah Sevda arkadaşımdan aldığım haber karşısında şoke oldum ve inanamadım.inanmak istemedim..ve telefonumda kayıtlı numarasından aradım Erdinç kardeşimi.. kardeşi çetin bey çıktı ve acı haberi doğruladı.kalp krızi dedi...bu gün öğle namazına müte karacaahmette ebedi uykusuna başlayacak dedi. ve bir saat sonra tekrar aradı..mescit camiinde duası okunacak dedi..sevgili kardeşim cennet mekanın olsun keşke olmasaydı..ama kaçınılmaz olan bu ilk ve son hamle hepimizin başına er veya geç gelecek sana erken geldi ve erken ayrıldın...ama dularımda hep olacaksın allah taksiratını affetsin..allah seni bizlerle cennettinde buluştursun....özleyeceğim seni..
|
|
|
|
|
|
YAR YAR ŞİİRLERİNLE YAK BENİ
..
|
|
|
|