|
GunesinGozu
|
 |
« Yanıtla #29 : 08 Aralık, 2011, 21:12:25 » |
|
Sizler oldukca vedeğerli faik beyinde çabalarıyla eminim radyomuzun dönüşü muhteşem olacaktır,Hele hele beni en çok sevindirende dj olarakta sizi görmek,sizin yayınlarınıza katılabilmek çok güzel olacak eminim.Daha önce yoğun işlerim nedeniyle ara ara giriyordum ama bundan böyle hergün gireceğimden emin olabilirsiniz,hatta patlaşımlarıma bu akşamdan ititbarende başlıyacağım.Çabalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum,Hoşcakalınız.....
bunu duymak güzel..hoşgeldiniz:)
|
|
|
|
|
|
GERİ DÖNMEK İSTEYENİN GEÇMEMESİ GEREKEN BÖLGESİNE AYAK BASTIM HAYATIN..
dante(ilahi komedya)
|
|
|
beyazdus_tr
Full Member

|
 |
« Yanıtla #28 : 08 Aralık, 2011, 20:12:26 » |
|
çok teşekkürler:)))
site için diyebileceğim tek bir şey var,
GİDİŞİ SUSKUN OLMUŞTU AMA DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLCAK..
redyo da inşAllah yakında tekrar açılır..sen sadece her gün sitede şöyle bir gezin ve hatta paylaşımlara da yorumsuz kalma:))
seni tekrardan görmek gerçekten güzel..senle hani konuşmuştuk ben dj olcaktım felan..şimdi kesin kararlıyım, ben de dj lik yapcağaım sizlerle birlikte:))
Sizler oldukca vedeğerli faik beyinde çabalarıyla eminim radyomuzun dönüşü muhteşem olacaktır,Hele hele beni en çok sevindirende dj olarakta sizi görmek,sizin yayınlarınıza katılabilmek çok güzel olacak eminim.Daha önce yoğun işlerim nedeniyle ara ara giriyordum ama bundan böyle hergün gireceğimden emin olabilirsiniz,hatta patlaşımlarıma bu akşamdan ititbarende başlıyacağım.Çabalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum,Hoşcakalınız.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GunesinGozu
|
 |
« Yanıtla #27 : 06 Aralık, 2011, 23:12:10 » |
|
Öncelikle cevab verme nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim,Sitenin ve radyonun bu denli zor durumda olduğunu bilmiyordum ve çok üzgünüm. Radyo yayınız için ne yapabilirim bilmiyorum ama bu konuda yapabileceğim bir şey varsa seve seve yanınızda olurum bilmelisiniz.Sevgi ve saygılarımla....
çok teşekkürler:))) site için diyebileceğim tek bir şey var, GİDİŞİ SUSKUN OLMUŞTU AMA DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLCAK.. redyo da inşAllah yakında tekrar açılır..sen sadece her gün sitede şöyle bir gezin ve hatta paylaşımlara da yorumsuz kalma:)) seni tekrardan görmek gerçekten güzel..senle hani konuşmuştuk ben dj olcaktım felan..şimdi kesin kararlıyım, ben de dj lik yapcağaım sizlerle birlikte:))
|
|
|
|
|
|
dante(ilahi komedya)
|
|
|
beyazdus_tr
Full Member

|
 |
« Yanıtla #26 : 06 Aralık, 2011, 23:12:14 » |
|
merhaba:)
seni görmek çok güzel..
radyoya giremezsin çünkü ortada radyo yok, bırak radyoyu, site kapanmak üzereydi..faik bey saolsun ricalarımızı kırmadı ve siteyi tekrar diriltme çabasına girdik..ben radyodan hiç anlamıyorum, fakat yayını tekrar başlatmak istiyoruz..
bu konuda bir önerin varsa dinlemek bizi çok mutlu eder:)
Öncelikle cevab verme nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim,Sitenin ve radyonun bu denli zor durumda olduğunu bilmiyordum ve çok üzgünüm. Radyo yayınız için ne yapabilirim bilmiyorum ama bu konuda yapabileceğim bir şey varsa seve seve yanınızda olurum bilmelisiniz.Sevgi ve saygılarımla....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Aralık, 2011, 23:12:58 Gönderen: GunesinGozu »
|
|
|
|
|
|
GunesinGozu
|
 |
« Yanıtla #25 : 03 Aralık, 2011, 16:12:18 » |
|
Arkadaşlar,kaç yıldır üyesi olduğum ve uzun bir aradan sonra girmeyi denediğim radyonuza ulaşmak mümkün olmadı maalesef.e-mail adresi vs.bir sürü form çıktı karşıma nik almak radyoya girmek için.Defalarca uğraştım denedim ama bir türlü nikimi alıp radyonuza giremedim.Eskiden;rahmetli Erdinc (Nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun..) zamanında rahatlıkla adımla nikimle girmekte zorlanmıyor radyomuz yayınlarına katılıyordum.Bana bunun yolunu gösterin lütfen.Saygı ve sevgilerimle.. Beyazdus_tr....Murat Çelik
merhaba:) seni görmek çok güzel.. radyoya giremezsin çünkü ortada radyo yok, bırak radyoyu, site kapanmak üzereydi..faik bey saolsun ricalarımızı kırmadı ve siteyi tekrar diriltme çabasına girdik..ben radyodan hiç anlamıyorum, fakat yayını tekrar başlatmak istiyoruz.. bu konuda bir önerin varsa dinlemek bizi çok mutlu eder:)
|
|
|
|
|
|
dante(ilahi komedya)
|
|
|
beyazdus_tr
Full Member

|
 |
« Yanıtla #24 : 03 Aralık, 2011, 15:12:01 » |
|
Arkadaşlar,kaç yıldır üyesi olduğum ve uzun bir aradan sonra girmeyi denediğim radyonuza ulaşmak mümkün olmadı maalesef.e-mail adresi vs.bir sürü form çıktı karşıma nik almak radyoya girmek için.Defalarca uğraştım denedim ama bir türlü nikimi alıp radyonuza giremedim.Eskiden;rahmetli Erdinc (Nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun..) zamanında rahatlıkla adımla nikimle girmekte zorlanmıyor radyomuz yayınlarına katılıyordum.Bana bunun yolunu gösterin lütfen.Saygı ve sevgilerimle.. Beyazdus_tr....Murat Çelik
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Aralık, 2011, 16:12:08 Gönderen: GunesinGozu »
|
|
|
|
|
|
|
romantik
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #22 : 28 Şubat, 2011, 19:02:01 » |
|
SELAMLAR İST BAKIRKÖYDEN EN GÜZEL GÜNLER SİZLERİN OLSUN SESİMİ DUYAN YOK MU
Biraz az geliyor.Az daha bağırırsanız sanki duyacak gibiyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEVDA-TUTKUNU
yeni üye
|
 |
« Yanıtla #21 : 28 Şubat, 2011, 16:02:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEVDA-TUTKUNU
yeni üye
|
 |
« Yanıtla #20 : 28 Şubat, 2011, 16:02:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SORUVECEVAP
Full Member

|
 |
« Yanıtla #18 : 29 Ocak, 2011, 19:01:15 » |
|
Yayina giremiyorummmmmm  DJ in hatlarinda problem var herhalde.İmdattttttt  Beceriksiz romantik, ben snaa kaç kez dedim eline ayağina sahip ol,bastığın yere,girdiğin kapıya dikkat et.Genemi giremedin kabiliyetsiz ))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
Jr. Member

|