siir__tadinda SiirTadinda
22 Mayıs, 2012, 14:05:32 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Arkadaşlar Sitemize Seo Eklentisi Kurulmuştur. Bunun faydası Google'de Ön Sıralara Çıkmamızı sağlayacaktır. Adres çubuğunda eskiden linklere tıkladığınızda siirtadinda.com/forum/index.php?topic=xx şeklinde gözüküyordu şimdi ise siirtadinda.com/forum/konu-basligi şeklinde gözükmektedir. Hayırlı Olsun {$default_smiley_smiley}

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SİTENİN YENİ HALİNİ YORUMLAYALIM  (Okunma Sayısı 2079 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GunesinGozu
Global Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

İNANÇ VE SEVGİYLE....

« Yanıtla #3 : 17 Mayıs, 2011, 21:05:57 »

önceleri gözüm zor alıştı..şimdi alıştım ama bence ilk hali çok daha güzeldi fakat herkes beğendiyse elbette ben de çok beğendim:)

GERİ DÖNMEK İSTEYENİN
GEÇMEMESİ GEREKEN BÖLGESİNE
AYAK BASTIM HAYATIN..

dante(ilahi komedya)
romantik
Jr. Member
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 11 Nisan, 2011, 18:04:26 »

Ben de Yeşim Hanım'ın bahsettiği temaları merakla bekliyorum.Nasıllar acaba???
Gerçi bunu da sevdim,eskisi de güzeldi.Yeni gelecekler de eminim güzeldir.Dünya güzel,yaşamak güzel,insanlar güzel,herşey güzel.Ama soru biraz çirkincemi ne
  sunabak lelele
...MaSaL...
Administrator

Çevrimdışı Çevrimdışı

Sen solumda kara bir leke gibi durdukca. Bedenim

« Yanıtla #1 : 10 Nisan, 2011, 22:04:25 »

Ben sitenin yeni dizaynını beğendim.İlginc olmuş ve pratik.Belki arka plan biraz daha açık renk olsa daha az göz yorardı diyede bir eleştiri getirebilirim.
Eline sağlık değişikliği yapanların  alkis

İki tane temamiz daha var sorucum ...önümüzdeki günlerde faik onalrida ekleyecek...içinden begendimiz bir tanesini seceriz veya eski temamiza döneriz... cicek

Bilinmezlerde kaybolmusum.Etrafim sessiz kulağim sanki sağır. Duymuyorum, içime kapanmışım sadece KALBİMİN atışlari.Duyuyorum, hissediyorum savaşim KENDİMLE savaşim SEVGİMLE savaşim "O"NLA...BİLİNMİYENİMLE...

PaYLaŞıMLaR öDüLLeNDiRiLDikCe CoGaLıR ŞuaNVeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR
SORUVECEVAP
Full Member

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 09 Nisan, 2011, 18:04:36 »

Ben sitenin yeni dizaynını beğendim.İlginc olmuş ve pratik.Belki arka plan biraz daha açık renk olsa daha az göz yorardı diyede bir eleştiri getirebilirim.
Eline sağlık değişikliği yapanların  alkis
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!