siir__tadinda SiirTadinda
20 Mayıs, 2012, 22:05:58 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Arkadaşlar Sitemize Seo Eklentisi Kurulmuştur. Bunun faydası Google'de Ön Sıralara Çıkmamızı sağlayacaktır. Adres çubuğunda eskiden linklere tıkladığınızda siirtadinda.com/forum/index.php?topic=xx şeklinde gözüküyordu şimdi ise siirtadinda.com/forum/konu-basligi şeklinde gözükmektedir. Hayırlı Olsun {$default_smiley_smiley}

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MEZECİ...:)))  (Okunma Sayısı 1961 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SEVDA-CRAZY-WOMAN
Global Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

ÖYLE BİR ANDA GEL Kİ VAZGEÇMEK MÜMKÜN OLMASIN

Site
« Yanıtla #2 : 28 Nisan, 2010, 10:04:35 »

kiki hihi

*** PaYLaSıMLaR öDüLLeNDiRiLDik Ce CoGaLıR *** SuaN VeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL *** SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR ***.
___ERDiNÇ___
Administrator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 27 Nisan, 2010, 21:04:48 »

blush icon_biggrin heyoo

PaYLaŞıMLaR öDüLLeNDiRiLDikCe CoGaLıR ŞuaNVeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR

...
dejavu
RADYO DJ si

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 27 Nisan, 2010, 16:04:45 »

MEZECİ : 3 türk arbistana gitmiş çalişmaya ve çalişmaya başlamışlar içlerinden biri yaa bugun içelimm demişş içkii bulmuşlar gelmişlerr eve arkadaışın biri içmiyormuş ya iç sende yokk ben mezeciyimm ben yerim demişş ısrar etmişler yokk ben mezecei ben yerim demiş.. tam birer bardakk içmişler poliss baskın yapmışş hadinn bakim kadiya gidiyoruzz kadıın huzuruna getirmişler kadi sormuşş senin suçun nee.. valla tillaa kadi efendii şeytana uydumm bir bardak içtim demiş sen affet digerine sorum oda aynıısını demiş vee digerine valla tilla kadii efendii ben içmedimm ben mezeciyimm istersenizz koklayinn demişş tamam demiş kadii hükümm vercek şu içenlerin kafalrini kesin şuu mezeciyide mikin demiş polislerr atmişlarr arabayaa infazınn uygulanacıgı yere dogruu gidiolarmişş orta oturan mezecii polise benn mezecii mezecii diyormuş az dahaa gidincee yinee aynıı ben mezecii benii kariştirmaa bunlarlaa diomuşş tamm yaklaşmışlar yinee dince polis dönmüşş tamam kardeşim nee acelee edion seni mikecez  BİLİOZ demiş.....{$default_smiley_smiley}))) ban alaluya lelele sunabak icon_biggrin
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!