|
|
|
|
|
|
|
|
|
...MaSaL...
|
 |
« Yanıtla #1293 : 03 Ocak, 2012, 10:01:14 » |
|
G Ü N A Y D I N Sevgiye sevgi katmak için, Yola çıkanlara GÜNAYDIN. ...Dünyaya ışık veren, Renklendiren güneşe GÜNAYDIN. Çalışanlara, uyuyanlara, koşuşanlara GÜNAYDIN. Gülenlere, ağlayanlara, Somurtanlara GÜNAYDIN. Gönlü güzellere, Yüreği kocamanlara GÜNAYDIN. Dağa, taşa, Kurta Kuşa GÜNAYDIN. Emeğini alınterine Katık yapanlara GÜNAYDIN. Sevenlere, GÜNAYDİN. Şiir tadinda gönül dostlarina. GÜNAYDİN
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Ocak, 2012, 10:01:16 Gönderen: ...MaSaL... »
|
|
Bilinmezlerde kaybolmusum.Etrafim sessiz kulağim sanki sağır. Duymuyorum, içime kapanmışım sadece KALBİMİN atışlari.Duyuyorum, hissediyorum savaşim KENDİMLE savaşim SEVGİMLE savaşim "O"NLA...BİLİNMİYENİMLE...
|
|
|
|
...MaSaL...
|
 |
« Yanıtla #1292 : 02 Ocak, 2012, 10:01:46 » |
|
Merhaba gönül dostlari ...Hepinize bol kazançli bir hafta dilerim...
Günaydin İSTANBUL

Bütün sonralar bilinmezleri aydinlatiyordu, bir kac gercek olan ihtimal vardi. Gerisi soyuttu. Ekmegin ucuydu yoksulluk,Dokunurdu acliga, hepsi buguydu.
Bir dolmusun muavini Ateste ellerini isitiyordu, yerler islak ve camurluydu. istanbul dedikleri bu muydu? Kalabaliklari yariyordu öksüren sesler, egreti giyindirmisti cocuklarini anneler, Kalinca biyiklari vardi adamlarin, bilmem hepsi,namuslu muydu?
Bütün Sabahlar alnini günese vuruyordu, bir kac dua vardi ve gerisi yalniz umuttu. Ellerim cebimdeydi,güvertesindeydim bir kücük geminin. Boynumdan öpüyordu,rüzgar ve marti. Kapadim gözlerimi. istanbul dedikleri bu muydu ?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Ocak, 2012, 10:01:05 Gönderen: ...MaSaL... »
|
|
Bilinmezlerde kaybolmusum.Etrafim sessiz kulağim sanki sağır. Duymuyorum, içime kapanmışım sadece KALBİMİN atışlari.Duyuyorum, hissediyorum savaşim KENDİMLE savaşim SEVGİMLE savaşim "O"NLA...BİLİNMİYENİMLE...
|
|
|
|
|
|
...MaSaL...
|
 |
« Yanıtla #1290 : 26 Aralık, 2011, 09:12:21 » |
|
Şiir Tadinda Gönül Dostlarim... 2011 Son hafasini MUTLU ve GÜZEL Geçirmeniz Dileğiyle...
GÜNAYDİN
İSTANBUL SANADA GÜNAYDİN Mektup alır, efkarlanırım; Rakı içer, efkarlanırım; Yola çıkar, efkarlanırım. Ne olacak bunun sonu, bilmem. "Kazım`ın" türküsünü söylerler, Üsküdar`da; Efkarlanırım.
Orhan Veli Kanık
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Aralık, 2011, 09:12:20 Gönderen: ...MaSaL... »
|
|
|
|
|
|
|
|
...MaSaL...
|
 |
« Yanıtla #1288 : 07 Aralık, 2011, 09:12:49 » |
|
G Ü N A Y D I N: T Ü R K İ Y EM
G Ü N A Y D İ N Ş İ İ R T A D İ N DA A İ L E M
Sevgiye sevgi katmak için, Yola çıkanlara GÜNAYDIN. Dünyaya ışık veren, Renklendiren güneşe GÜNAYDIN. Çalışanlara, uyuyanlara, koşuşanlara GÜNAYDIN. Gülenlere, ağlayanlara, Somurtanlara GÜNAYDIN. Gönlü güzellere, Yüreği kocamanlara GÜNAYDIN. Dağa, taşa, Kurta Kuşa GÜNAYDIN. Emeğini alınterine Katık yapanlara GÜNAYDIN. Sevenlere, GÜNAYDİN. Biricik aşkim İ S T A N B U L GÜNAYDİN.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Aralık, 2011, 11:12:26 Gönderen: ...MaSaL... »
|
|
|
|
|
|
|
SORUVECEVAP
Full Member

|
 |
« Yanıtla #1286 : 20 Temmuz, 2011, 20:07:42 » |
|
Geç olsunda temiz olsun Yeşimmmmm,canın sağolsunnnn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...MaSaL...
|
 |
« Yanıtla #1284 : 20 Temmuz, 2011, 11:07:05 » |
|
Ne güzeldir Dört gözle beklediğiniz bir haberin gelmesi... Ağrının dinmesi... Yıllar sonra bir gün bir yerde, çocukluğunuzda annenizin sizin için yaptığı kurabiyelere rastlamak... Yağmurdan sonra, açan güneş... Buz gibi sokaktan sıcacık eve girmek... Yorgunluktan bitmişken yatağa uzanmak... Tuttuğunuz takımın ezeli rakibini yenmesi... Kızgın kumlarda uzun uzun yattıktan sonra bedeni denizin serinliğine bırakmak... Sabahları kızarmış ekmek kokusuyla uyanmak... Bir doktor muayenehanesinin kapısından şüpheleri dağıtmış olarak sevinçle çıkmak... Yaz sıcağında,bir öğle uykusunun mahmurluğunu buz gibi bindilim karpuzla atmak... Bir bahçenin önünden geçerken duyduğunuz hanımeli kokusu... Sabah uyanıp o gün tatil olduğunu hatırlamak... "Artık bitti"derken sizi arayıvermesi... Yaslı ana babanızın hala çaldığınız kapının arkasında ya da hattın öbür ucunda olması. Fırından yeni çıkmış ekmeğin köşesi... Bir köşede birbirine sarılmış uyuyan kedi yavruları... Evinizden, pişmekte olan etli biber dolması kokusunun yayılması... Soğuktan titrerken elinize tutuşturulan bir bardak çay... Meteliksiz bir gününüzde çoktandır giymediğiniz ceketinizin cebinden para çıkması... Uzun, sıcak bir çinaralti. Sabahtan beri ayağınızı vuran ayakkabıları çıkardığınız an... Sudan bir sebeple küstüğünüz arkadaşınızla barışmanız... Yıkanmış,ütülenmiş, mis gibi kokan yatak takımlarının koynunda uyumak... Bir sandalın kenarına oturarak bacakları denize sallandırmak... En sevdiğiniz yemeğin ilk lokmasını ağzınıza aldığınız an...
En önemlisi,nefes almak, konuşmak, duymak, yürümek, görmek,anlamak...
"Ne Güzeldir"...
VE NE GÜZELDİR ARKADASLARINIZDAN, SEVDİKLERİNİZDEN,SEVGİLİNİZDEN, ALACAGINIZ SICACIK BİR MERHABA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SORUVECEVAP
Full Member

|
 |
« Yanıtla #1283 : 28 Haziran, 2011, 20:06:12 » |
|
İyi geceler,hayırlı kandiller dut yemiş bülbülüm 
|
|