siir__tadinda SiirTadinda
20 Mayıs, 2012, 21:05:26 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Arkadaşlar Sitemize Seo Eklentisi Kurulmuştur. Bunun faydası Google'de Ön Sıralara Çıkmamızı sağlayacaktır. Adres çubuğunda eskiden linklere tıkladığınızda siirtadinda.com/forum/index.php?topic=xx şeklinde gözüküyordu şimdi ise siirtadinda.com/forum/konu-basligi şeklinde gözükmektedir. Hayırlı Olsun {$default_smiley_smiley}

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sır_Nermin Bezmen...  (Okunma Sayısı 2382 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SEVDA-CRAZY-WOMAN
Global Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

ÖYLE BİR ANDA GEL Kİ VAZGEÇMEK MÜMKÜN OLMASIN

Site
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz, 2010, 01:07:06 »

alkis icon_opucuk

*** PaYLaSıMLaR öDüLLeNDiRiLDik Ce CoGaLıR *** SuaN VeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL *** SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR ***.
___ERDiNÇ___
Administrator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 04 Temmuz, 2010, 17:07:39 »

bende tavsiye ederim harika muhakkak ukuyun

PaYLaŞıMLaR öDüLLeNDiRiLDikCe CoGaLıR ŞuaNVeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR

...
...MaSaL...
Administrator

Çevrimdışı Çevrimdışı

Sen solumda kara bir leke gibi durdukca. Bedenim

« : 04 Temmuz, 2010, 10:07:27 »

Kurt Seyit & Shura'nın yazarı Nermin Bezmen, yeni romanı SIR'da, Birinci Dünya Savaşı öncesi İstanbul, Londra ve New York'ta yaşanan çalkantılı, gerilimli günleri, bu üç kentte yaşanan bir aşkla ustaca harmanlıyor. Aynı zamanda, l800’lere dönen yazar, romanın kahramanı Hüma'nın o günlerden l900'lerin sonuna taşıdığı ve çözülmesi gereken bir sır bırakıyor okurlarının kucağına 96'ncı yaşına girdiği gün sonsuzluk uykusuna daldığında, ne yaşı okunuyordu yüzünden ne yaşadıkları; aşkı baş tacı, kaderi en büyük rakibi olmuş muhteşem kadının. Sadece, muzipçe gülümsemekteydi. Planlı çıkmıştı son yolculuğuna, çocuklarına ve torunlarına çözülmek üzere bıraktığı sırların yaratacağı şoku bilerek. SIR, tarihi dokusu içinde romantizm ve cinsellikle beslenen, keyif ile hüznü, ihtiras ile melodramı seviştiren bir öykü. Kahramanlarının birbirine estetik bir erotizmle örülmüş sır'larıyla beraber aşkı, cinselliği bir kez daha sorgulayacak, belki kahramanlardan biri olmak isteyeceksiniz. Belki de... siz zaten onlardan birisiniz.
« Son Düzenleme: 04 Temmuz, 2010, 10:07:19 Gönderen: Yeşim..MUTLU » Kayıtlı

Bilinmezlerde kaybolmusum.Etrafim sessiz kulağim sanki sağır. Duymuyorum, içime kapanmışım sadece KALBİMİN atışlari.Duyuyorum, hissediyorum savaşim KENDİMLE savaşim SEVGİMLE savaşim "O"NLA...BİLİNMİYENİMLE...

PaYLaŞıMLaR öDüLLeNDiRiLDikCe CoGaLıR ŞuaNVeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!