|
GunesinGozu
|
 |
« Yanıtla #10 : 16 Aralık, 2011, 09:12:38 » |
|
Salkım salkım tan yelleri estiğinde Mavi patiskaları yırtan gemilerinle Uzaktan seni düşünür düşünürüm İstanbul
Binbir direkli Haliç'inde akşamlar Adalarında bahar Süleymaniye'nde güneş Ey sen ne güzelsin kavgamızın şehri İstanbul
Boşuna çekilmedi bunca acılar Büyük ve sakin Süleymaniye'nle bekle Parklarınla, köprülerinle, meydanlarınla Bekle bizi İstanbul
Tophane'nin karanlık sokaklarında Koyun koyuna yatan çocuklarınla bekle Bekle zafer şarkılarıyla geçişimizi İstanbul
Haramilerin saltanatını yıkacağız Bekle o günler gelsin gelsin İstanbul Sen bize layıksın bizde sana İstanbul İstanbul
Boşuna çekilmedi bunca acılar Büyük ve sakin Süleymaniye'nle bekle Parklarınla köprülerinle meydanlarınla Bekle bizi İstanbul
|
|
|
|
|
|
GERİ DÖNMEK İSTEYENİN GEÇMEMESİ GEREKEN BÖLGESİNE AYAK BASTIM HAYATIN..
dante(ilahi komedya)
|
|
|
|
GunesinGozu
|
 |
« Yanıtla #9 : 16 Aralık, 2011, 09:12:16 » |
|
evet nihayet seyredebildim muhteşemsin tşk.ler  BEN DE SYRETMEK İSTİYORUMM.. ALEVDEN FAİKE VE YEŞİME, BUNLARI GÖREBİLME İMKANIMIZ YOK MU??
|
|
|
|
|
|
GERİ DÖNMEK İSTEYENİN GEÇMEMESİ GEREKEN BÖLGESİNE AYAK BASTIM HAYATIN..
dante(ilahi komedya)
|
|
|
|
|
|
___ERDiNÇ___
|
 |
« Yanıtla #7 : 11 Kasım, 2009, 17:11:35 » |
|
seyrede bildigine sevindim
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
|
|
SEVDA-CRAZY-WOMAN
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Kasım, 2009, 21:11:05 » |
|
pc ndenden kaynaklanıyordur bu katagorideki diger kpnuya bak odamı aynı
bakmakla kalmadım iki sayfanında saniye farkıyla pc den fotosunu çektim ... sonuç değişmedi 
|
|
|
|
|
|
 .
|
|
|
|
___ERDiNÇ___
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Kasım, 2009, 20:11:30 » |
|
pc ndenden kaynaklanıyordur bu katagorideki diger kpnuya bak odamı aynı
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
SEVDA-CRAZY-WOMAN
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Kasım, 2009, 13:11:40 » |
|
resime basınca bir sey olmuyormu sevda
malesef hiç bir görüntü yok erdinç !!! simsisiyah bir zemin var , mause u ne türlü tıkladımsa görüntü gelmiyor !!!
|
|
|
|
|
|
 .
|
|
|
|
___ERDiNÇ___
|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Kasım, 2009, 13:11:58 » |
|
resime basınca bir sey olmuyormu sevda
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
|
|
___ERDiNÇ___
|
 |
« : 04 Kasım, 2009, 21:11:02 » |
|
: İnanılmaz bir BOGAZ fotografı BU FOTOĞRAFIN BOYUTU 1MİLYAR 47 MİLYON PİKSEL.360TR MULTİMEDYA GURUBU TARAFINDAN ÇEKİLMİŞ VE 40 GB BOYUTUNDA.ISRARLA GÖRMENİZİ TAVSİYE EDERİM. Yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsiniz .Sağa sola ,aşağı yukarı oynatabilirsiniz.
: İnanılmaz bir BOGAZ fotografı BU FOTOĞRAFIN BOYUTU 1MİLYAR 47 MİLYON PİKSEL.360TR MULTİMEDYA GURUBU TARAFINDAN ÇEKİLMİŞ VE 40 GB BOYUTUNDA.ISRARLA GÖRMENİZİ TAVSİYE EDERİM. Yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsiniz .Sağa sola ,aşağı yukarı oynatabilirsiniz.
..
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|