|
faik_guler
|
 |
« Yanıtla #18 : 11 Kasım, 2010, 20:11:44 » |
|
abla sebebini sana da açıklarım msn de  ama mineye de açıklamıştım özelden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...MaSaL...
|
 |
« Yanıtla #17 : 11 Kasım, 2010, 19:11:29 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Kasım, 2010, 21:11:11 Gönderen: Yeşim..MUTLU »
|
|
Bilinmezlerde kaybolmusum.Etrafim sessiz kulağim sanki sağır. Duymuyorum, içime kapanmışım sadece KALBİMİN atışlari.Duyuyorum, hissediyorum savaşim KENDİMLE savaşim SEVGİMLE savaşim "O"NLA...BİLİNMİYENİMLE...
|
|
|
|
faik_guler
|
 |
« Yanıtla #16 : 10 Kasım, 2010, 00:11:47 » |
|
mine merak etme kırpılmaz benim tarafımdan  daha öncekilerde kırpılmasının sebebini özelden de açıkılamıştım ve daha fazla detay istiyorsan beni msn ne eklemeni rica etmiştim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mine_akın
yeni üye
|
 |
« Yanıtla #15 : 09 Kasım, 2010, 20:11:41 » |
|
amannnnnn kimleri görüyorum burada ablaların ablasımmm yeşim ablammmm seni görmek ne kadar güzell burda yaaaa tıpkı eski günlerdekii gibii yaa çok sevindimmm.Eminim kii erdinç abim babamdaa aynen bu şeikilde seni buralarda olmanı hissetip huzur buluyodur.Ya ablacımmm gerçekten çok sevindim yaaaaa gerçektennn sen bu siteye gelince renk geliyorr ya ismini bile görmem yetiyor yaaaa süperrr çok mutlu oldum şuann inankiiii ablaların ablasııııııı senin paylaşımlarınaa ihtiyacı varr buradakileriinn ve benim;)))çok sevindimm yaaaa arkandayım ablammm sen nerde ben ordaaaa beni çok mutlu ettinnn(UMARIM BU ARADA FAİK TARAFINDAN SEN OKUMADAN KIRPILMAZ YAZILARIMM)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cervuss
yeni üye
|
 |
« Yanıtla #14 : 30 Ekim, 2010, 11:10:40 » |
|
Bu arada oylamayı kitliorum çünki site kapanmıcak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cervuss
yeni üye
|
 |
« Yanıtla #13 : 30 Ekim, 2010, 11:10:58 » |
|
amacım buraya gelip ahkam kesmek diil.Site benimde değil hepimizin ayrıca.Ben bu site için bu zaman kadar hiç bişey yapmadım.Ama sizler hep uğraştınız.Emek verdiniz.Babam vefat ettiği için hak sahibi oldum ben bu sitede.Benim kadar sizlerde hak sahibisiniz ve hep birlikte yürütücez siteyi.İlla bi sahibi olması gerekmiyo sitenin.Ayrıca ben tek başıma ilerletemeyebilirim siteyi.Sizlerin yardım etmesi gerekiyor.Adminlik içinde aklımda bi kaç kişi var.belki 1 kişi dışardan olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cervuss
yeni üye
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 Ekim, 2010, 22:10:48 » |
|
Bu site kapanmıcak.Sitenin yönetimi bnde artık.Ve adminlik konusuna gelelim.Admin olmak isteyenler lütfen faik e msj atsın.Değerlendirelim.Online süresi yüksek olan deneyimi olan ve tabiki siteden birisi olsun.Ben okul iş derken yetişemiorum ilk zamanlarda paylaşımlarda da bulundum herkes bilio.bu siteyi daha önceden bu sitede olanlar ayakta tutabilir sadece.eet benm babam ama bn öncesinde de yoktum site nasıl işliyo bilmiorum.herkes bi sahip beklio saçma bu site babamla birlikte herkesin herkesin emeği var bu sitede.mantıklı düşünün.bn ilgilenemiorum diye sizde mi ilgilenmiceksiniz.yada başkası.Herkes eskisi gibi babam hep varmış gibi devam ederse site çok gzl olucak.Admin olabilecekler lütfen irtibat kursun.Lütfenn.Bnde en kısa zaman içerisinde sizlerle paylaşım yapıcam bu harika ötesi siteye..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Ekim, 2010, 22:10:46 Gönderen: cervuss »
|
|
|
|
|
|
faik_guler
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Ekim, 2010, 22:10:01 » |
|
mine arkadaşım iletilerinin kırpıldığı doğru ama o öneri kısmın kırpıldı sadece. öyle gerektiğini düşündüğüm için yapıyorum bu işi ve kırmızı ile de yazarak sebebini belirttim aslında ayrıntısı içinde sana özel mesaj da attım konuşmak istersen diye msn mi de yazdım.eğer tam anlamı ile nedenini öğrenmek istersen seni msn ye bekliyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Ekim, 2010, 22:10:18 Gönderen: faik_guler »
|
|
|
|
|
mine_akın
yeni üye
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Ekim, 2010, 21:10:50 » |
|
anlamadığım bir şey var benim iletilerim çoğu kırpılmışş bunu anlamış değilim ayrıca sevda abla erdinç abi benim babam gibi biriydi sen benim iletilerimi okumadan sanırım yazdın ben koyun çoban mevzusunu bile geçirmedim benim yazdığım iletiye karşılık faik arkadaş o benzetmeleri yapmışş bensadece sitesinin ilerlemesi için o öneriyi yapmıştım az öncede dedğim gibi benim letilerim kırpılmış buna anlam vermiş değilim hala daha vee ben şimdi sizlerden ÖZÜR BEKLİYORUMM yanlış anlayıp yanlış yargıladığınız için beniii
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Ekim, 2010, 22:10:07 Gönderen: faik_guler »
|
|
|
|
|
|
faik_guler
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Ekim, 2010, 18:10:24 » |
|
abla koyun çoban benzetmesi sadece hani bi örnekleme idi illa öyle mi olması gerekiyor gibisinden kimse bunu üzerine alınmasın ama bi süre biz kendimiz paylaşımlarda yapabiliriz doğru değil mi illa başımıza birinin geçmesi gerekmiyor bence en büyük forum sitelerine bakıldığında bunları yönetenler modaratorler kullanıcılar vs. yöneticiler sadece olumsuz bişeyler var mı diye bakıyor düşündükten sonra demek istediğim kısacası bi süre başımızda kimse olmasada idare edebiliriz illa başımıza birisi geçmesi gerekmiyor diye düşünüyorum
ve abla şu konuda da sonuna kadar haklısın "erdinç sağken siteye katkısı olmayıp, o ortadan kalkınca ahkam kesenler nerede hani tek tek kayboldular !!! " artık kimse kalmadı yani...
sitenin başına geçicek kişide doğukan yani erdinç beyin oğlu en kısa zamanda görüşüp tüm bilgileri kendisine aktaracağım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Ekim, 2010, 18:10:56 Gönderen: faik_guler »
|
|
|
|
|
|
SEVDA-CRAZY-WOMAN
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Ekim, 2010, 08:10:04 » |
|
sevgili mine kardeşim , erdinç i ne kadar tanıyorsun bilemicem ama yazdıkların yaralayıcı !!! biricik erdinç imiz sağ olsaydı nasıl üzülürdü tahmin bile edemessin ... bu site onun 4. çocuğu gibiydi , ne üyelerine nede sitenin içeriğine laf ettirmezdi emin ol ... şiir tadında nın temel taşlarından biri olarak (çoban-koyun) benzetmeni kınıyorum , daha dikkatli cümleler seç lütfen ... siir tadında ya tekrar hoş geldin ...
faik cim canım , sen benim ne demek istediğimi kesinlikle anlamamışsın !!! mesele devir değil mesele site yi kimin yöneteceği de değil , mesele paylaşılan konuların değerlendirilmesi !!! erdinç sağken siteye katkısı olmayıp, o ortadan kalkınca ahkam kesenler nerede hani tek tek kayboldular !!! benim erdinç tasdikli 5000 küsür paylaşımım var , bi 5000 paylaşım daha yapacak duygularımı aktaracak yüreğim de var ... geçtiğimiz ramazan ayında kadir gecesi kutlaması açtım konu olarak bi Allah ın kulu gelipde kutlamaya yorum yazmadı , bumudur erdinç e bağlılk !!! her zaman ve ben ölene dek erdinç i saygı ve sevgiyle yad edicem , kim ne derse desin sitede onun büyük hatırı için kalmaya devam edicem ... site eskisi gibi olsun istiyorsak diğer üyelerinde akliselim düşünmesi lazım gülüm ...
sevgilerimle , sevda
|
|
|
|
|
|
 .
|
|
|
|
faik_guler
|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Ekim, 2010, 22:10:19 » |
|
senin fikrini aldık mine fakat uygun olmadığı için daha doğrusu o fikirle başkaları geldiği için şu anlık fikrini sildim sadece  ama neden böyle sert çıkıştın onu anlayamadım ne farkeder bu site birilerine devredilmeden yürümeyecek mi yani illa birisine mi devredilecek ya da ille belli bi kişiye mi devredilecek devredilecek bile olsa bu kişi ilk önce oğludur ve oğlu ile konuştuk ilerleyen zamanlarda görüşücez duruma göre bilgileri de oğluna vericem.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Ekim, 2010, 22:10:22 Gönderen: faik_guler »
|
|
|
|
|
mine_akın
yeni üye
|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Ekim, 2010, 19:10:40 » |
|
YAZIK!!!! DİYORUMMM GERÇEKTEN YAZIK Bİ EVE GİRDİĞİNDE İNSAN SELAM VERİYORSA ONU ALMALI BEN SİZLERE YARARLI OLABİLCEK FİKİRLERİMİ SÖYLEMİŞTİM ÖNEMLİ OLAN KIRMAK YADA KIRILMAK DEĞİLDİİ BEN ERDİNÇ ABİMİN HİÇ Bİ ZAMAN ÜZÜLMESİNİ İSTEMEZDİMM.BİLMİYORUM DÜŞÜNCELERİNİZ NE YÖNDE BÖYLE YAPTIKÇA SİTEDE HİÇ Bİ GELİŞME OLMAZ AYNEN ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ UYGULARSINIZ UYGULAMAZSINIZ BU SZİN ELİNİZDEE SÖZÜ FAZLA UZATMIYCAM HE ŞUNUDA SÖYLEYİM GERÇEKTENN ŞİMDİ BİR KEZ DAHA ÜZÜLDÜMM BEN SİZLERE KİŞİ ÖNERMEMİN SEBEBİ SİTEYİ KAPATALIM MI TARZINDA YAZINCA BUNA İÇTEN İÇE ÜZÜLMEM NEYSEE PEK FAYDALI OLAMADIM GALİBA
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Ekim, 2010, 19:10:22 Gönderen: faik_guler »
|
|
|
|
|
|