siir__tadinda SiirTadinda
20 Mayıs, 2012, 20:05:03 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Arkadaşlar Sitemize Seo Eklentisi Kurulmuştur. Bunun faydası Google'de Ön Sıralara Çıkmamızı sağlayacaktır. Adres çubuğunda eskiden linklere tıkladığınızda siirtadinda.com/forum/index.php?topic=xx şeklinde gözüküyordu şimdi ise siirtadinda.com/forum/konu-basligi şeklinde gözükmektedir. Hayırlı Olsun {$default_smiley_smiley}

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İŞTE, ATATÜRK'ÜN YENİ NESİLLERİ YETİŞTİRECEK ÖĞRETMENLERİNDEN SADECE BİRİ ...  (Okunma Sayısı 2678 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...MaSaL...
Administrator

Çevrimdışı Çevrimdışı

Sen solumda kara bir leke gibi durdukca. Bedenim

« Yanıtla #4 : 11 Mayıs, 2010, 17:05:00 »

yeşim im öğretmen müthiş di , güzel yüreğine sağlık gülüm ...
facebook da senin adına paylaştım ... tşk.ler
icon_opucuk

Sevdacim  paylaştığın için Teşekkürederim .... Benimde ailemde ögretmenler var...  Gurur duyarak izledim... cicek icon_opucuk

Bilinmezlerde kaybolmusum.Etrafim sessiz kulağim sanki sağır. Duymuyorum, içime kapanmışım sadece KALBİMİN atışlari.Duyuyorum, hissediyorum savaşim KENDİMLE savaşim SEVGİMLE savaşim "O"NLA...BİLİNMİYENİMLE...

PaYLaŞıMLaR öDüLLeNDiRiLDikCe CoGaLıR ŞuaNVeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR
...MaSaL...
Administrator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 11 Mayıs, 2010, 16:05:35 »

TEŞEKKÜRLER YEŞİM  HARİKA BİR VİDEO BULMUŞUN

Erdinç tsk ederim ben seyrederken cok duygulandım sizlerlede paylaşmak istedim...

Bilinmezlerde kaybolmusum.Etrafim sessiz kulağim sanki sağır. Duymuyorum, içime kapanmışım sadece KALBİMİN atışlari.Duyuyorum, hissediyorum savaşim KENDİMLE savaşim SEVGİMLE savaşim "O"NLA...BİLİNMİYENİMLE...

PaYLaŞıMLaR öDüLLeNDiRiLDikCe CoGaLıR ŞuaNVeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR
SEVDA-CRAZY-WOMAN
Global Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

ÖYLE BİR ANDA GEL Kİ VAZGEÇMEK MÜMKÜN OLMASIN

Site
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs, 2010, 16:05:36 »

yeşim im öğretmen müthiş di , güzel yüreğine sağlık gülüm ...
facebook da senin adına paylaştım ... tşk.ler
icon_opucuk

*** PaYLaSıMLaR öDüLLeNDiRiLDik Ce CoGaLıR *** SuaN VeReBiLeCeGiNiZ eN GüZeL öDüL *** SaDeCe BiR TaNeCiK YoRuMDuR ***.
___ERDiNÇ___
Administrator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 11 Mayıs, 2010, 15:05:34 »

TEŞEKKÜRLER YEŞİM  HARİKA BİR VİDEO BULMUŞUN

...
...MaSaL...
Administrator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 11 Mayıs, 2010, 15:05:21 »

ÖĞRETMENDEN ÖĞRETMEN GİBİ BİR DERS.

<a href="http://www.dailymotion.com/swf/video/xczkye" target="_blank">http://www.dailymotion.com/swf/video/xczkye</a>
Seval ögretmenin sizi ...
Gurur duyarak izledim...  

Böyle öğretmenlerimiz varken, ülkemizi karanlığa götürmeye heves edenler, bunu asla başaramayacaklar !!!

LÜTFEN, izleyin ve olabildiğince izletmeye çalışın...
(Videoyu izleyenlerin çoşku dolu yorumlarını okumanızı tavsiye ederim)

Tüm öğretmenlerimize sevgi ve saygılarla,

http://www.borhaber.net/Detay.asp?Id=424
« Son Düzenleme: 11 Mayıs, 2010, 15:05:33 Gönderen: ___ERDiNÇ___ » Kayıtlı

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!